Krullen leer van ze houden!

Tip!

Maak je haar 's morgen alleen wat nat met een vernevelaar spuit. Even wat kneden / knijpen in je krullen  en het product dat in je haar zit zal opnieuw gaan werken. Bij erg droog haar voeg je een beetje moisturizer toe aan het water.

Door krullen op een juiste manier te knippen, verzorgen en te stijlen met de voor jou beste producten zullen ze prachtig tot hun recht komen.

 

Middels trainingen heb ik mij gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van krullen. Vaak is het het doel van een krullen model het best te realiseren via een stappenplan. Producten hebben even tijd nodig om een mooi resultaat te behalen. Zo ook de valling van de nieuw geknipte krul.

En soms is het even zoeken naar het juiste product dat bij het haar past.

 

Ieder krul is namelijk uniek!

 

Echter 1 ding hebben krullen gemeen:

KRULLEN HEBBEN VOCHT NODIG!

 

Zorg dus voor goede verzorging en stylingsproducten! 

 


Paulien

Deze krullen zijn behandeld met de krullenlijn van Controlled chaos en geknipt volgens de krulkniptechniek. Het resultaat is een gezonder ogende mooie krullencoupe met meer krullen en minder pluis.

Sarah

Deze coupe heeft een pyramide vorm en is door de krulkniptechniek gevormd in een hartvormig kapsel. Het accent van de krullen dat hierdoor iets hoger gelegd wordt maakt het krul kapsel voller.

Annemieke

Door meer laagjes in het haar toe te brengen door middel van de krulkniptechniek valt de krul zoals een krul hoort te vallen. de Unicornkleuring maakt dit kapsel superfleurig!